Pesto
תפריט
ב', 27 פבר 2017, 22:20
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעיות פירות יבשים ושוקולד צ'יפס

קל הכנה    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3802   

מרובעיות פירות יבשים ושוקולד צ'יפס
אפיה
בריאות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

1/2 1 כוסות קמח
1/2 1 כפיות אבקת אפיה
1 כוס סוכר
1 כפית מלח
1/2 כוס שמן
1/2 כפית תמצית לימון
3 ביצים
1 כוס אגוזים קצוצים
1 כוס תמרים קצוצים
1/2 כוס צימוקים
180 גר' שוקולד צ'יפס
לציפוי:
1 כוס אבקת סוכר
1 כפית מיץ לימון
1-2 כפות מים חמים

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית 22X33, מניחים נייר אפיה בתחתית התבנית.
  2. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר ומערבבים היטב.
  4. יוצקים לתבנית ומחליקים.
  5. אופים כ-35 דקות או עד להשחמה קלה.
  6. מוציאים ומצננים בתבנית, מעבירים סכין בהיקף ומוציאים על מגש לצינון מלא.
  7. מערבבים את אבקת הסוכר בקערה קטנה עם מיץ הלימון וכף אחת מים חמים, מוסיפים מים לפי הצורך לקבלת תערובת סמיכה, מזלפים מעל.
  8. חותכים למרובעים 5X5 ס"מ בערך.
הערות
מקור - Betty Crocker
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא חסרים נוזלים.
3
האם לא חסרים נוזלים בעוגה?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לשאלה שאינה קשורה למתכון מסוים יש לפנות במייל, בלחיצה על שמי.

לשאלתך, אינני יודע באיזה מתכון...»»
1
ציון 10
אבי שלום,

אני מבקשת הסבר מדוע כשאני אופה טורט היא תופחת נהדר ולקראת סוף האפיה היא מתפצ'רת ותחתית...»»

מרובעיות פירות יבשים ושוקולד צ'יפס

By Published: קל הכנה מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: 1/2 1 כוסות קמח1/2 1 כפיות אבקת אפיה1 כוס סוכר1 כפית מלח1/2 כוס שמן1/2 כפית תמצית לימון3 ביצים1 כוס אגוזים קצוצים1 כוס תמרים קצוצים1/2 כוס צימו...... Directions:
מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית 22X33, מניחים נייר אפיה בתחתית התבנית.מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה.מוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר ומערבבים היטב.יוצקים לתבנ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר