Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 22:14
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעיות פירות יבשים ושוקולד צ'יפס

קל הכנה    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4327   

מרובעיות פירות יבשים ושוקולד צ'יפס
אפיה
בריאות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

1/2 1 כוסות קמח
1/2 1 כפיות אבקת אפיה
1 כוס סוכר
1 כפית מלח
1/2 כוס שמן
1/2 כפית תמצית לימון
3 ביצים
1 כוס אגוזים קצוצים
1 כוס תמרים קצוצים
1/2 כוס צימוקים
180 גר' שוקולד צ'יפס
לציפוי:
1 כוס אבקת סוכר
1 כפית מיץ לימון
1-2 כפות מים חמים

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית 22X33, מניחים נייר אפיה בתחתית התבנית.
  2. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר ומערבבים היטב.
  4. יוצקים לתבנית ומחליקים.
  5. אופים כ-35 דקות או עד להשחמה קלה.
  6. מוציאים ומצננים בתבנית, מעבירים סכין בהיקף ומוציאים על מגש לצינון מלא.
  7. מערבבים את אבקת הסוכר בקערה קטנה עם מיץ הלימון וכף אחת מים חמים, מוסיפים מים לפי הצורך לקבלת תערובת סמיכה, מזלפים מעל.
  8. חותכים למרובעים 5X5 ס"מ בערך.
הערות
מקור - Betty Crocker
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא חסרים נוזלים.
3
האם לא חסרים נוזלים בעוגה?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לשאלה שאינה קשורה למתכון מסוים יש לפנות במייל, בלחיצה על שמי.

לשאלתך, אינני יודע באיזה מתכון...»»
1
ציון 10
אבי שלום,

אני מבקשת הסבר מדוע כשאני אופה טורט היא תופחת נהדר ולקראת סוף האפיה היא מתפצ'רת ותחתית...»»
מרובעיות פירות יבשים ושוקולד צ'יפס By , 2006-01-24T15:01:03+02:00 מרובעיות פירות יבשים ושוקולד צ'יפס קל הכנה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: Tags: none Ingredients: - 1/2 1 כוסות קמח1/2 1 כפיות אבקת אפיה1 כוס סוכר1 כפית מלח1/2 כוס שמן1/2 כפית תמצית לימון3 ביצים1 כוס אגוזים קצוצים1 כוס תמרים קצוצים1/2 כוס צימו... Instructions: מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית 22X33, מניחים נייר אפיה בתחתית התבנית.מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה.מוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר ומערבבים היטב.יוצקים לתבנ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר