Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 20:18
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רביולי גבינה מתוק

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7491   

רביולי גבינה מתוק
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» קינוחים» צהריים - ערב
 
מרכיבים

לבצק:
140 גר' קמח
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה
קורט מלח
250 גר' גבינה "טוב טעם"/"כנען"
70 גר' חמאה או מרגרינה רכה

למלית:
250 גר' גבינה "טוב טעם"/"כנען"
50 גר' אבקת סוכר
1 שקית סוכר וניל
2 חלמונים
4 כפיות שטוחות קורנפלור
50גר' (1/4 כוס)צימוקים
2 כפות רום(משקה)

לציפוי פירורים:
100 גר' פירורי לחם
150 גר' חמאה או מחמאה

דרך הכנה

מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת תערובת אחידה, לשים מעט ומניחים מכוסה  בצד לחצי שעה. מניחים את הצימוקים בקערה קטנה ויוצקים עליהם את הרום, מניחים בצד לספיגת
הנוזלים.

מערבבים בקערה את כל חומרי המלית פרט לצימוקים והרום עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים, מוסיפים את הצימוקים המושרים ומערבבים, מניחים בצד.

מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי 3 מ"מ, קורצים עיגולים בקוטר 6-7 ס"מ בעזרת חותכן, מניחים 1 כפית מלית במרכז כל עיגול, למרוח את שולי הבצק בחלבון טרוף קלות. מקפלים את העיגול לחצי סהר ומהדקים היטב את השוליים.

מכינים את תערובת הפירורים לציפוי, ממיסים את החמאה במחבת ומסיפים את פירורי הלחם, מערבבים לציפוי הפירורים בחמאה, מסירים מהאש.

מחממים מים בסיר בינוני, מביאים לרתיחה ומניחים 4-3 יחידות רביולי במים, מבשלים כ-8 דקות, מוציאים עם כף מסננת לסינון המים, מוסיפים למחבת עם הפירורים ומגלגלים לציפוי הרביולי, מניחים בצלחת הגשה, בוזקים מעט אבקת סוכר מעל ומגישים מיד.

הצעות למליות נוספות:
:: קנפיטורה טובה - 1 כפית על כל עיגול.
:: מלית שוקולד חלב/לבן - 1 קוביה על כל עיגול.
:: מלית גנאש - 1/2 כוס שמנת מתוקה, 1/4 כוס חלב - להביא לרתיחה, לצקת על 150 גר' שוקולד מריר קצוץ ולערבב עד להמסה, לקרר במקרר ל- 12 שעות, להניח 1 כפית שטוחה גנאש על כל עיגול.
:: מלית פרג - 1 כפית על כל עיגול.
:: מלית חלבה 1- כפית על כל עיגול

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה

רביולי גבינה מתוק

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: לבצק:140 גר' קמח1 שקית סוכר וניל1 ביצהקורט מלח250 גר' גבינה "טוב טעם"/"כנען"70 גר' חמאה או מרגרינה רכהלמ...... Directions:
מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת תערובת אחידה, לשים מעט ומניחים מכוסה  בצד לחצי שעה. מניחים את הצימוקים בקערה קטנה ויוצקים עליהם את הרום, מניחים בצד לספיגתהנוזלים.מערבבים בק...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר