Pesto
תפריט
א', 26 פבר 2017, 14:13
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעיות אנרגיה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4803   

מרובעיות אנרגיה
24 מנות
אפיה
בריאות
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה
 
מרכיבים
1/2 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון טחון
1/4 כפית מלח
1/2 1 כוסות פירות יבשים קצוצים
2/3 כוס שיבולת שועל(קוואקר) קלויה קלות
1/3 כוס בוטנים קלויים קצוצים
6 ביצים
2/3 כוס דחוסה סוכר חום בהיר
1/2 כוס חמאת בוטנים גסה
1 כפית תמצית וניל
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית 17x27, מרפדים בנייר אפיה.
  2. מערבבים בקערה בינונית את הקמח, אבקת האפיה, הקינמון, המלח, שיבולת השועל, הפירות היבשים והבוטנים.
  3. בקערה שניה מערבבים היטב את הביצים, הסוכר, חמאת הבוטנים ותמצית הוניל, מוסיפים את תוכן הקערה השניה ומערבבים היטב.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית ומחליקים, אופים כ-25 דקות, מוציאים ומצננים בתבנית.
  5. חותכים למרובעים ומצננים לחלוטין על רשת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
3
אני רק רוצה להדגיש שאין צורך להיבהל אם הבלילה יוצאת מימית מדי. אני הוספתי קצת קמח כי זה נראה לי מוזר...»»
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
במקרה זה לא.
1
האם ניתן להחליף את חמאת הבוטנים והבוטנים במשהו אחר?

מרובעיות אנרגיה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 24 Ingredients: 1/2 כוס קמח 1/2 כפית אבקת אפיה1/2 כפית קינמון טחון1/4 כפית מלח1/2 1 כוסות פירות יבשים קצוצים2/3 כוס שיבולת שועל(קוואקר) קלויה קלות1/3 כוס בוטנים קלויים קצוצים...... Directions:
מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית 17x27, מרפדים בנייר אפיה.מערבבים בקערה בינונית את הקמח, אבקת האפיה, הקינמון, המלח, שיבולת השועל, הפירות היבשים והבוטנים.בקערה שניה מערבבי...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר