Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 02:38
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי פירות יבשים

חטיפי בריאות    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5640   

* תמונה להמחשה
מרובעי פירות יבשים
16 מנות
אפיה
בריאות
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה
 
מרכיבים

275 גר' רסק תפוחי עץ לא ממותק (1/2 קופסה)
100 גר' משמשים מיובשים קצוצים
100 גר' צימוקים
1/4 כוס סוכר חום בהיר
1/3 כוס גרעיני חמניות קלופים קלויים
3 כפות שומשום קלוי
3 כפות גרעיני דלעת קלופים קלויים
1 כוס פתיתי שיבולת שועל קלויים (קוואקר)
2/3 כוס קמח תופח
2/3 כוס פתיתי קוקוס
2 ביצים (מס' 1)

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-200°, מרפדים תבנית 23X23 בנייר אפיה תחתית ודפנות.
  2. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה גדולה, מוסיפים את מחית תפוחי העץ והביצים ומערבבים היטב.
  3. יוצקים לתבנית ומחליקים, אופים כ-25 דקות עד להזהבה וכשתערובת מתקשה מעט.
  4. מצננים לחלוטין בתבנית, הופכים על משטח וחותכים לריבועים או מלבנים.

לקליית הגרעינים, מניחים את הגרעינים בתבנית תנור, מכניסים לאפיה ב-180° ובוחשים מדי פעם עד שינוי קל בגוון, ניתן לקלות בזהירות גם במחבת.

הערות

מקור - Katherine Atkinson

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
על כל 1 כוס קמח 1 כפית אבקת אפיה, לנפות יחד רצוי פעמיים.
1
איך ממירים קמח תופח בקמח רגיל+אבקת אפיה?
מרובעי פירות יבשים By , 2006-01-24T14:01:45+02:00 מרובעי פירות יבשים חטיפי בריאות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 275 גר' רסק תפוחי עץ לא ממותק (1/2 קופסה) 100 גר' משמשים מיובשים קצוצים 100 גר' צימוקים 1/4 כוס סוכר חום בהיר 1/3 כוס גרעיני חמניות קלופים קלויים... Instructions: מחממים את התנור ל-200°, מרפדים תבנית 23X23 בנייר אפיה תחתית ודפנות. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה גדולה, מוסיפים את מחית תפוחי העץ והביצים ומערבבים היטב. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר