Pesto
תפריט
ג', 27 יונ 2017, 16:50
110384 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי פירות יבשים

חטיפי בריאות    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5172   

* תמונה להמחשה
מרובעי פירות יבשים
16 מנות
אפיה
בריאות
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה
 
מרכיבים

275 גר' רסק תפוחי עץ לא ממותק (1/2 קופסה)
100 גר' משמשים מיובשים קצוצים
100 גר' צימוקים
1/4 כוס סוכר חום בהיר
1/3 כוס גרעיני חמניות קלופים קלויים
3 כפות שומשום קלוי
3 כפות גרעיני דלעת קלופים קלויים
1 כוס פתיתי שיבולת שועל קלויים (קוואקר)
2/3 כוס קמח תופח
2/3 כוס פתיתי קוקוס
2 ביצים (מס' 1)

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-200°, מרפדים תבנית 23X23 בנייר אפיה תחתית ודפנות.
  2. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה גדולה, מוסיפים את מחית תפוחי העץ והביצים ומערבבים היטב.
  3. יוצקים לתבנית ומחליקים, אופים כ-25 דקות עד להזהבה וכשתערובת מתקשה מעט.
  4. מצננים לחלוטין בתבנית, הופכים על משטח וחותכים לריבועים או מלבנים.

לקליית הגרעינים, מניחים את הגרעינים בתבנית תנור, מכניסים לאפיה ב-180° ובוחשים מדי פעם עד שינוי קל בגוון, ניתן לקלות בזהירות גם במחבת.

הערות

מקור - Katherine Atkinson

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
על כל 1 כוס קמח 1 כפית אבקת אפיה, לנפות יחד רצוי פעמיים.
1
איך ממירים קמח תופח בקמח רגיל+אבקת אפיה?

מרובעי פירות יבשים

By Published: חטיפי בריאות מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 16 Ingredients: 275 גר' רסק תפוחי עץ לא ממותק (1/2 קופסה) 100 גר' משמשים מיובשים קצוצים 100 גר' צימוקים 1/4 כוס סוכר חום בהיר 1/3 כוס גרעיני חמניות קלופים קלויים...... Directions:
מחממים את התנור ל-200°, מרפדים תבנית 23X23 בנייר אפיה תחתית ודפנות. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה גדולה, מוסיפים את מחית תפוחי העץ והביצים ומערבבים היטב. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר