Pesto
תפריט
ו', 31 מרץ 2017, 03:30
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת גבינה תרד ודלעת

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5156   

פשטידת גבינה תרד ודלעת
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

500 גר' דלעת
250 גר' תרד קפוא, מופשר
500 גר' גבינת קוטג'
10 ביצים
70 גר' גבינת פרמזן מגורדת
2 כפות חרדל עם גרגרים
מלח ופלפל שחור גרוס

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית פיירקס בגודל 30X22 או דומה.
  2. מקלפים את הדלעת, חותכים לקוביות 3X3 ס"מ, מניחים על רדיד אלומיניום בתבנית תנור ואופים כ-45 דקות עד להזהבה וריכוך.
  3. סוחטים את עודפי המים מהתרד, מקצצים גס.
  4. בקערה מערבבים היטב את הגבינה, גבינת הפרמזן, הביצים והתרד.
  5. יוצקים מחצית מהתערובת לתבנית המשומנת, מפזרם מעל את קוביות הדלעת ומכסים ביתרת התערובת.
  6. מכניסים לאפיה של 30 דקות או עד להזהבה יפה.
  7. מגישים חם או קר.
הערות
  1. ניתן להוסיף לתערובת 150 גר' סלמון מעושן קצוץ.
  2. ניתן להחליף את הדלעת בתפוחי אדמה מתוקים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
1
10 ביצים???? בטוח שזה נכון?

פשטידת גבינה תרד ודלעת

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 500 גר' דלעת250 גר' תרד קפוא, מופשר500 גר' גבינת קוטג'10 ביצים70 גר' גבינת פרמזן מגורדת2 כפות חרדל עם גרגריםמלח ופלפל שחור גרוס...... Directions:
מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית פיירקס בגודל 30X22 או דומה.מקלפים את הדלעת, חותכים לקוביות 3X3 ס"מ, מניחים על רדיד אלומיניום בתבנית תנור ואופים כ-45 דקות עד להזהבה וריכוך....
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר