Pesto
תפריט
ד', 17 אוק 2018, 13:45
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגות תפוח עץ וג'ינג'ר אישיות

עוגות אישיות בטעם ג'ינג'ר ובציפוי ג'ינג'ר מסוכר    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6104   

עוגות תפוח עץ וג'ינג'ר אישיות
8 מנות
אפיה
דל שומן
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» עוגות אישיות» קפה
 
מרכיבים

2 ביצים
1/2 כוס סירופ תירס או מייפל
1 תפוח עץ גדול, כל סוג.
1 כפית מיץ לימון
1 כף ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק מאד
1 כוס קמח תופח
1/4 כפית אבקת ג'ינג'ר טחון
לציפוי:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 כפות ליקר תפוזים
1 כוס אבקת סוכר מנופה
1-2 כפות יין לבן או מים חמימים
ג'ינג'ר מסוכר קצוץ גס
8 תבניות סבארין טבעת אישיות*

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, משמנים 8 תבניות סבארין טבעת אישיות.
  2. מנפים את הקמח ואבקת הג'ינג'ר הטחון לקערה, מניחים בצד.
  3. קולפים את התפוח, מגרדים על מגרדת (פומפיה) דקה לקערה, מטפטפים מעל את מיץ הלימון, מערבבים ומניחים בצד.
  4. בקערת מיקסר או בקערה בעזרת מיקסר ידני מקציפים את הביצים וסירופ התירס עד לקבלת תערובת בהירה, אוורירית ותפוחה, הקצפה של 3 דקות לפחות.
  5. מוסיפים לתערובת הביצים את התפוח והג'ינג'ר המסוכר הקצוץ ומקפלים לתערובת.
  6. מוסיפים את הקמח ומקפלים לתערובת.
  7. מחלקים את התערובת בין התבניות ומכניסים לאפיה של כ-20 דקות או עד להזהבה יפה וקפיציות, מוציאים ומצננים בתבניות על רשת 5 דקות, הופכים ומשחררים מהתבניות ומצננים לחלוטין על רשת.
  8. מחממים את הסוכר והמים בכלי קטן עד להמסה, מוסיפים את הליקר ומצננים, מטפטפים על העוגות מעט מהסירופ.
  9. מכינים את הציפוי - בקערה קטנה מערבבים את אבקת הסוכר עם 1 כף יין או מים חמימים, אם יש צורך מוסיפים עוד מעט נוזל, התערובת צריכה להיות סמיכה.
  10. יוצקים בעזרת כף את התערובת על העוגות הקרות, מפזרים מעל ג'ינג'ר מסוכר קצוץ.
הערות
  • תבניות סבארין טבעת קיימות ממתכת בציפוי טפלון כבודדות, מספר תבניות במגש או בתבנית סיליקון.
  • ניתן להכין גם בתבניות שקעים מאפינס קטנות, זמן האפיה משתנה בהתאם.
  • ניתן להשתמש בכל ליקר אחר.
עוגות תפוח עץ וג'ינג'ר אישיות By , 2005-12-31T04:12:06+02:00 עוגות תפוח עץ וג'ינג'ר אישיות עוגות אישיות בטעם ג'ינג'ר ובציפוי ג'ינג'ר מסוכר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 2 ביצים1/2 כוס סירופ תירס או מייפל1 תפוח עץ גדול, כל סוג.1 כפית מיץ לימון1 כף ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק מאד1 כוס קמח תופח1/4 כפית אבקת ג'ינג'ר טחוןלציפ... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, משמנים 8 תבניות סבארין טבעת אישיות.מנפים את הקמח ואבקת הג'ינג'ר הטחון לקערה, מניחים בצד.קולפים את התפוח, מגרדים על מגרדת (פומפיה) דקה לקערה, מטפטפים מ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר