Pesto
תפריט
ב', 20 נוב 2017, 22:50
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרקיז שוקולד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11962   

מרקיז שוקולד
8 מנות
הכנה וקירור
עתיר קלוריות
שעתיים ויותר
קושי: מתקדם
» קינוחים» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

½ ק"ג שוקולד מריר
200 גרם חמאה
כוס אספרסו כפול
8 ביצים מופרדות
120 גרם סוכר

דרך הכנה
  1. להמיס שוקולד וחמאה
  2. להוסיף חלמונים לשוקולד אחד אחד על האש
  3. להוסיף אספרסו לשוקולד
  4. להקציף חלבונים + סוכר
  5. לקפל את החלבונים לשוקולד לתערובת אחת
  6. למזוג לכלים אישיים ולהקפיא כשעתיים
  7. אפשר להוסיף לכך רוטב וניל או כדור גלידה וניל
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
11
ראובן מ. (עורך)
אין במתכון. זה למי שרותה להוסיף קצפת מעל.
10
סליחה, אבל לא ברור לי על איזה שמנת מדובר??? במתכון לא מופיע שצריך שמנת???
9
ראובן מ. (עורך)
אם אין מכונת אספרסו בבית, קונים בבית קפה אספרסו כפול בכוס קרטון ומביאים הביתה (לא חייב להישאר חם), או קפה נמס בארומת אספרסו.
8
היי אבי איך מכינים אספרסו
7
ציון 10
הגדלתי את המנה ב 50% ויצרתי מזה עוגה!
לאכול ולמות במקום!
מתקון מדהים.
לא היה לי אספרסו...»»
6
אם אין באפשרותי להקציף את השמנת, האם יש אפשרות להשתמש בקצפת מוכנה? או שזה לא יעבוד?
5
ציון 10
האם ניתן לשנות את סוג האגוזים ואם כן אילו אגוזים נוספים אפשר לשים?תודה רבה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הכמות נכונה, לא לשכוח שהמנות מוקפאות ולא מקוררות.

תבניות סיליקון מאפינס בינוניות.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כמובן שלא, שיבוש במערכת, תוקן.
1
האם נכון 750 גרם שוקולד?
האם זה באמת רק ל 8 מנות?

מרקיז שוקולד

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: ½ ק"ג שוקולד מריר 200 גרם חמאה כוס אספרסו כפול 8 ביצים מופרדות 120 גרם סוכר ...... Directions:
להמיס שוקולד וחמאה להוסיף חלמונים לשוקולד אחד אחד על האש להוסיף אספרסו לשוקולד להקציף חלבונים + סוכר לקפל את החלבונים לשוקולד לתער...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר