Pesto
תפריט
ו', 31 מרץ 2017, 03:34
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כיסוני שמרים במלית גבינה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7349   

כיסוני שמרים במלית גבינה
26 מנות
טיגון עמוק
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
לבצק:
1/2 קג' קמח
30 גר' שמרית
1 כף סוכר
2 כפיות מלח
1 ביצה
5 כפות שמן זית
1/2 1 כוסות מים פושרים
למלית:
250 גר' גבינת פטה מפוררת
1 תפוח אדמה מבושל ומעוך
3 כפות גבינה 9%
3 כפות פטרוזיליה
1 כף טימין טרי קצוץ
מלח ופלפל שחור
1 ביצה
שמן לטיגון עמוק
דרך הכנה
  1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבצק פרט למים, מתחילים עם מחצית כמות המים ומוסיפים לאט תוך כדי ערבוב עד לקבלת בצק רך וחלק.
  2. מורחים במעט שמן ומשהים לתפיחה מכוסה בניילון בתוך הקערה עד להכפלת הנפח.
  3. לשים את הבצק שוב וחוזרים על פעולת ההתפחה.
  4. מערבבים את כל חומרי המלית בקערה ובודקים תיבול.
  5. מחלקים את הבצק ל-26 כדורים, מרדדים כל כדור לעלה דק עגול מניחים במרכז העלה מעט מהמלית ומקפלים לשניים, מהדקים היטב את השוליים.
  6. מטגנים את הכיסונים בשמן עמוק עד להזהבה יפה ומוציאים לספיגת עודפי שמן על מגבת נייר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
5
אפשר בהחלט לוותר על הטימין ולהשתמש בגבינה אחרת כלשהי לטעמכם.
שלי
4
ראובן מ. (עורך)
אפשר לוותר על הטימין. ניתן להחליף בכל גבינה קשה
3
האם אפשר במקום לשים במלית גבינת פטה גבינה אחרת? כמו בולגרית? איזה גבינה אחרת מתאים?והאם אפשר לוותר על הטימין?
1
שאלה , האם אפשר להכין את הכיסוני גבינה משמרים יום קודם ולהקפיא ואז יום אחרי להשיר ולטגן תודה

כיסוני שמרים במלית גבינה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 26 Ingredients: לבצק:1/2 קג' קמח30 גר' שמרית1 כף סוכר2 כפיות מלח1 ביצה5 כפות שמן זית1/2 1 כוסות מים פושריםלמלית:250 גר' גבינת פט...... Directions:
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבצק פרט למים, מתחילים עם מחצית כמות המים ומוסיפים לאט תוך כדי ערבוב עד לקבלת בצק רך וחלק.מורחים במעט שמן ומשהים לתפיחה מכוסה בניילון בתוך הקערה עד להכפלת ה...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר