Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:42
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות תירס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6830   

לביבות תירס
6 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 קופסה תירס מסוננת (550 גר')*
1 שן שום כתושה
1 בצל קטן קצוץ
2 ביצים
1/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
*או גרגרי תירס מהקפאה מופשרים 
דרך הכנה
  1. מסננים את התירס ממי השימור, מעבירים מחצית הכמות לקערת מעבד מזון.
  2. מוסיפים את השום, הבצל, הביצים, הקמח ואבקת האפיה, מפעילים במספר פולסים עד לקבלת תערובת אחידה וגסה.
  3. מעבירים לקערה ומוסיפים את יתרת גרגרי התירס, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  4. מחממים 1/2 ס"מ שמן קנולה או אחר במחבת, מניחים כמות של כף גדולה ומשטחים מעט, מטגנים עד להזהבה משני הצדדים, מוציאים לספיגת עודפי שמן על נייר מגבת.
  5. מגישים חם עם רטבים או שמנת חמוצה.
    רטבים מומלצים:
    מטבל גבינת רוקפור
    מטבל גבינת קוטג' 
    מטבל יוגורט ים-תיכוני

לביבות תירס

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 1 קופסה תירס מסוננת (550 גר')*1 שן שום כתושה1 בצל קטן קצוץ2 ביצים1/4 כוס קמח 1/2 כפית אבקת אפיה2 כפות פטרוזיליה קצוצהמלח ופלפל שחור לפי הטעם*או גרגרי תי...... Directions:
מסננים את התירס ממי השימור, מעבירים מחצית הכמות לקערת מעבד מזון.מוסיפים את השום, הבצל, הביצים, הקמח ואבקת האפיה, מפעילים במספר פולסים עד לקבלת תערובת אחידה וגסה....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר