Pesto
תפריט
ג', 18 דצמ 2018, 20:35
110409 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט טבולה קינואה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12661   

סלט טבולה קינואה
6 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1/2 1 כוסות קינואה
3 כפות שמן
3 כוסות מים חמים
4 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון טבעי
מלח ופלפל לפי הטעם
2 בצלים ירוקים פרוסים
5 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה
3 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
1 גבעול סלרי פרוס
2 מלפפונים גדולים חתוכים לקוביות

דרך הכנה
  1. שוטפים את הקינואה במים זורמים במסננת ומסננים*.
  2. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הקינואה ומטגנים בערבוב עד לשקיפות, מכסים ב-3 כוסות מים חמים, מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים כשהסיר מכוסה כ-25 דקות.
  3. מוציאים לקערה, מוסיפים את מיץ הלימון, השמן, מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים היטב ומעבירים לצינון במקרר.
  4. מוציאים מהמקרר, מוסיפים את הירקות ומערבבים, בודקים שוב תיבול מלח ופלפל ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
נכון, בדיוק כמו אורז.
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
קינואה משמש בדיוק כמו אורז, ניתן להגיש אותו כתוספת עם כל מנה עיקרית בשרית או המרכיב בכל מתכונים שבהם מופיע אורז.
5
אבי שלום,
רציתי לדעת איזה תבשיל חם ומוצלח אני יכולה לבשל עם הקינואה?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לטגן כחצי דקה בבחישה עד לספיגת השמן בגרגרים.
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
1/2 1 כוסות, תוקן ותודה.
2
חצי כוס קינואה או אחת וחצי כוסות?
1
כמה זמן צריך לטגן את הקינואה
סלט טבולה קינואה By , 2005-12-11T10:12:53+02:00 סלט טבולה קינואה Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1/2 1 כוסות קינואה3 כפות שמן3 כוסות מים חמים4 כפות שמן זית3 כפות מיץ לימון טבעימלח ופלפל לפי הטעם2 בצלים ירוקים פרוסים5 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה3 ... Instructions: שוטפים את הקינואה במים זורמים במסננת ומסננים*. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הקינואה ומטגנים בערבוב עד לשקיפות, מכסים ב-3 כוסות מים חמים, מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה נמו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר