אליס ווטרס שף/בעלים מסעדת Chez Panisse קליפורניה. אליס ווטרס שף/בעלים מסעדת Chez Panisse קליפורניה.
Pesto
תפריט
א', 25 יונ 2017, 15:11
110384 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות ג'ינג'ר

מתכון של אליס ווטרס שף/בעלים מסעדת Chez Panisse קליפורניה.


מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7419   
עוגיות ג'ינג'ר
60 מנות
יום לפחות
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

250 גר' חמאה רכה
3/4 1 כוסות דחוסות סוכר חום כהה*
1/2 כפית תמצית וניל
2 ביצים מס' 2
3 כוסות קמח
1/2 2 כפיות אבקת סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1/2 2 כפיות קינמון טחון
1/2 2 כפיות אבקת ג'ינג'ר
קורט פלפל שחור טחון (לבחירה)

דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח, אבקת הסודה לשתיה, הקינמון, המלח, הג'ינג'ר והפלפל לקערה, מניחים בצד.
  2. מקציפים בעזרת וו הגיטרה את החמאה והסוכר לתערובת קלה ובהירה.
  3. מוסיפים את הביצים ומקציפים 30 שניות, מוסיפים את המולסה ומערבבים.
  4. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, התערובת רכה.
  5. מרפדים תבנית כיכר 25X12 ס"מ בניילון צמיד, יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים לגובה אחיד, מכסים בשולי הניילון ומאחסנים ללילה במקפיא.
  6. מחממים את התנור ל-180°.
  7. מוציאים את התבנית מהמקפיא והופכים על קרש חיתוך, מסירים את הניילון ופורסים בעזרת סכין חדה פרוסות בעובי 4 מ"מ, יש לעבוד מהר מכיוון שהבצק מתרכך במהירות, אם הוא מתרכך מחזירים למקפיא עד להתקשות.
  8. מניחים את העוגיות בתבנית על נייר אפיה, אופים עד להשחמת שולי העוגיות, יש להשגיח בזמן האפיה מכיוון שהיא מהירה והעווגיות מאד דקות, את העוגיות אופים כשהן עדיין קפואות למחצה.
  9. מוציאים ומצננים על רשת.
הערות
  1. במתכון המקורי יש מולסה במרכיבי העוגיות, לשימוש במולסה יש להשתמש ב-1/3 1 כוסות סוכר רגיל ו- 1/3 כוס מולסה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
1
דפנה (מנוסה)
ציון 10
עוגיות מעולות

עוגיות ג'ינג'ר

By Published: מתכון של אליס ווטרס שף/בעלים מסעדת Chez Panisse קליפורניה. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 60 Ingredients: 250 גר' חמאה רכה3/4 1 כוסות דחוסות סוכר חום כהה*1/2 כפית תמצית וניל2 ביצים מס' 23 כוסות קמח1/2 2 כפיות אבקת סודה לשתיה1/2 כפית מלח1/2 2 כפיות קינמון טחון...... Directions:
מנפים את הקמח, אבקת הסודה לשתיה, הקינמון, המלח, הג'ינג'ר והפלפל לקערה, מניחים בצד.מקציפים בעזרת וו הגיטרה את החמאה והסוכר לתערובת קלה ובהירה.מוסיפים את הביצים ומקציפים 30 שני...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר
1995-2017 by ACT Ltd © טל: Tel: 03-7412416 || פקס: Fax: 1533-7412416
Site design and structure ©Reuven Mansharoff