Pesto
תפריט
ש', 29 אפר 2017, 16:33
110380 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרוקטים תפוחי אדמה

באדיבות "דוד משה" - יצרני תפו"א מחבל מעון    

מאת: דוד משה ::: צפיות: 12101   

קרוקטים תפוחי אדמה
4 מנות
טיגון עמוק
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» תוספות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
 2/3 כוס שמן
 2 כוסות קמח
 3 כוסות חלב
 4 תפו"א "דוד משה" למילוי ואפיה
 1 ביצה
 רבע כפית פלפל אנגלי
 מלח ופלפל לפי הטעם
 שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. מבשלים את תפו"א בקליפתם במים עד להתרככות, מסירים את הקליפה ומועכים לפירה (מחית).
  2. מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את הקמח, מערבבים היטב על מנת שלא ייוצרו גושים.
  3. מווסיפים את החלב ומערבבים עד שהתערובת חלקה.
  4. מסירים מהאש ומוסיפים את הפירה ואת התבלינים, מערבבים היטב ומקררים לטמפרטורת החדר.
  5. יוצרים מהתערובת גלילים באורך 4 ס"מ ובקוטר 2 ס"מ, טובלים בביצה טרופה ומגלגלים בפירורי הלחם, מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  6. מוציאים לספיגת עודפי שמן על נייר סופג ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
10
ראובן מ. (עורך)
המרקם בתוכו אמור להיות מאוד רך, העבודה עם החומר בהתאם. כמו כן לחכות שיתקרר.
אם בכל זאת זה 'נוזלי',...»»
9
יצא לי כמו דייסה. מה לעשות?
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, להחליף ב-2 כוסות שמנת צימחית ו-1 כוס מים.
7
אבי שלום, האם אפשר לשומרי כשרות להחליף את החלב בכדי לאכול אותם עם תוספת בשרית? שנה טובה וחג שמח
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
"דוד משה" היא משווקת תפוחי אדמה מכל הסוגים, רק בארץ.
5
מה הם תפוחי אדמה "דוד ומשה"? בארה"ב לא שמעתי עליהםץ
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הייתי מגלגל פעמיים בביצה ובפירורי לחם אבל לא חובה.
3
תודה לך על תשובתך, והאם צריך לשנות משהו במתכון?אפטר אורית.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר אבל המרקם יהיה מעט שונה ולא פריך כמו בטיגון עמוק.
1
האם במקום לטגן ניתן לאפות את הקרוקטים. אפטר אורית.

קרוקטים תפוחי אדמה

By Published: באדיבות "דוד משה" - יצרני תפו"א מחבל מעון מאת דוד משה 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients:  2/3 כוס שמן  2 כוסות קמח  3 כוסות חלב  4 תפו"א "דוד משה" למילוי ואפיה  1 ביצה  רבע כפית פלפל אנגלי  מ...... Directions:
מבשלים את תפו"א בקליפתם במים עד להתרככות, מסירים את הקליפה ומועכים לפירה (מחית). מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את הקמח, מערבבים היטב על מנת שלא ייוצרו גושים. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר