Pesto
תפריט
ד', 17 אוק 2018, 18:13
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תבשיל בורגול

תוספת למנה עיקרית    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13412   

תבשיל בורגול
4 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

4 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ דק
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
1/2 1 כוסות בורגול עבה (לא ג'ריש)
3 עגבניות בינוניות קלופות, מגולענות וקצוצות
1/2 2 כפיות פפריקה מתוקה
1/2 2 כוסות מרק עוף/ירקות או מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפות פטרוזילה קצוצה

דרך הכנה
  1. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל הקמוץ ומטגנים עד לשקיפות, מוסיפים את הפלפל הקצוץ ומטגנים עוד דקה בבבחישה.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לפטרוזילה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה נמוכה.
  3. מכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות או עד שהנוזלים נספגו בבורגול.
  4. מניחים את הסיר מכוסה לעוד 5 דקות ללא בישול.
  5. מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים קלות ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כתוב במתכון - "עגבניות בינוניות קלופות, מגולענות וקצוצות".
3
ציון 10
המאכל הזה מאוד מקובל בתורכיה שם עושים אותו עם עגבניות ללא גרעינים וללא קליפה.
מדהים וטעים
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בורגול היא חיטה שבורה שבושלה ויובשה, זאת הסיבה שהיא מחמיצה לפעמים מהר יותר מג'ריש למשל שהיא חיטה שבורה...»»
1
שלום,
רציתי לדעת מדוע כשאני מכינה בורגול הוא מחמיץ לי מהר?

אודה על תשובה מהירה.
תבשיל בורגול By , 2005-10-30T20:10:17+02:00 תבשיל בורגול תוספת למנה עיקרית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 כפות שמן זית1 בצל גדול קצוץ דק1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות1/2 1 כוסות בורגול עבה (לא ג'ריש)3 עגבניות בינוניות קלופות, מגולענות וקצוצות1/2 2 כפיות פפריקה מתוקה... Instructions: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל הקמוץ ומטגנים עד לשקיפות, מוסיפים את הפלפל הקצוץ ומטגנים עוד דקה בבבחישה.מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לפטרוזילה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר