Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 01:03
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת קישואים מוקרמת

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 19271   

פשטידת קישואים מוקרמת
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» פאי וטארט
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
1 קג’ קישואים
קמח
שמן לטיגון
למלית:
300 גר’ גבינה בולגרית או פטה
100 גר’ גבינת קשקבל מגורדת
250 גר’ גביע גבינה לבנה9%
3 ביצים טרופות קל
1 כף קמח
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
להקרמה:
100 גר’ גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
דרך הכנה
  1. שוטפים את הקישואים ופורסים לפרוסות עבות לאורך, מגלגלים בקמח מנערים עודפים ומטגנים בשמן חם עד להזהבה יפה.
  2. מועכים את הגבינה המלוחה בקערה, מוסיפים את שאר חומרי המלית ומערבבים היטב.
  3. מניחים שכבת קישואים בתבנית חסינת אש בגודל 25X25 בערך ויוצקים את כל כמות תערובת הגבינה עליהם, מכסים בשכבת קישואים נוספת.
  4. מערבבים בקערה את חומרי ההקרמה ויוצקים מעל.
  5. אופים בצנור שחומם מראש ל-180° עד להשחמת השכבה העליונה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
פשטידה מצויינת במיוחד יום למחרת.
1
ציון 10
פשטידה מדהימה.
כולם ליקקו את האצבעות.

פשטידת קישואים מוקרמת

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 1 קג’ קישואים קמח שמן לטיגון למלית: 300 גר’ גבינה בולגרית או פטה 100 גר’ גבינת קשקבל מגורדת 250 גר’ גביע גבינה לבנה9% 3 ביצים טרופות קל ...... Directions:
שוטפים את הקישואים ופורסים לפרוסות עבות לאורך, מגלגלים בקמח מנערים עודפים ומטגנים בשמן חם עד להזהבה יפה. מועכים את הגבינה המלוחה בקערה, מוסיפים את שאר חומרי המלית ומערבבים היטב. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר