Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 06:54
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפה ברוקולי פיקנטי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12096   

מאפה ברוקולי פיקנטי
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» פאי וטארט» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[3 מדרגים]
 
מרכיבים

2 כפות שמן
50 גר’ חמאה
4 בצלים בינוניים, פרוסים
2 שיני שום קצוצות
5 ביצים
1/2 כוס שמנת לקצפת
4 כוסות פרחי ברוקולי חלוטים
4 עגבניות שרי, חצויות
100 גר’ מוצרלה ממגורדת
100 גר’ פרמזן מגוררת
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט

דרך הכנה
  1. ממיסים את החמאה והשמן במחבת גדולה, מטגנים את הבצל והשום טיגון עדין רק עד להזהבה קלה, מסירים מהאש.
  2. טורפים את הביצים עם השמנת ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מפזרים את הבצל על תבנית מלבנית בינונית. עורכים עליהם את הברוקולי והעגבניות.
  3. מערבבים את הגבינות לתוך הביצים ויוצקים באופן שווה על הכל.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-190° כ-20-15 דקות, עד שהמאפה מתייצב. מניחים לשתי דקות מתחת לגריל להשחמת החלק העליון.
  5. מגישים חם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
מה אפשר לשים במקום הגבינות,השובב הקטן שלי רגיש לחלב
3
ציון 10
גם אני מצטרפת למחמאות 10 של פשטידה אני שמתי שמנת לבישול מיכל שלם והוספתי גבינה רגילה .
2
ציון 10
התקבל מאפה שאינו כבד,עם טעם קליל.מיוחד!
1
ציון 10
מתכון מעולה.
מאפה ברוקולי פיקנטי By , 2005-10-13T09:10:00+02:00 מאפה ברוקולי פיקנטי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 2 כפות שמן 50 גר’ חמאה 4 בצלים בינוניים, פרוסים 2 שיני שום קצוצות 5 ביצים 1/2 כוס שמנת לקצפת 4 כוסות פרחי ברוקולי חלוטים 4 עגבניות שרי, חצויות 100 גר... Instructions: ממיסים את החמאה והשמן במחבת גדולה, מטגנים את הבצל והשום טיגון עדין רק עד להזהבה קלה, מסירים מהאש.טורפים את הביצים עם השמנת ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מפזרים את הבצל על תבנית מלבנ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר