Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 03:55
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טרפלס שוקולד חלב

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13639   

טרפלס שוקולד חלב
30 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» ממתקים» קפה
ציון גולשים: 8.5
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

450 גר' שוקולד חלב קצוץ
1/2 כוס שמנת מתוקה
60 גר' חמאה
2 כפות ליקר טוב לבחירה
אבקת קקאו טובה או אגוזים קצוצים לציפוי

דרך הכנה
  1. ממיסים את השוקולד, השמנת וחמאה בכלי כפול (באן מרי) עד להמסה מושלמת, מסירים מהאש ומוסיפים את הליקר, מערבבים.
  2. מצננים ומעבירים למקפיא למשך 3 שעות להתקשות.
  3. נוטלים כמות של כף מהתערובת ומכדררים במהירות לכדורים, רצוי לעשות זאת עם כפפות חד פעמיות ולאבק אותן מעט עם קקאו למניעת מגע חום כף היד עם השוקולד, מגלגלים בציפוי הרצוי בצלחת ומניחים בתבנית על ניילון, מחזירים למקרר עד להגשה.
    אם התערובת מתרככת בזמן העבודה מחזירים לזמן קצר למקפיא.
  4. ניתן להוסיף לתערובת לאחר הצינון ולפני ההכנסה למקפיא אגוזים קלויים/מקורמלים קצוצים, פיצפוצי אורז, צימוקים שהושרו בליקר או יין סוננו ונקצצו, פירורי עוגת שוקולד וכו'.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
17
ציון 10
הכנתי ויצא מעולה!!!
16
ראובן מ. (עורך)
כלי אחד ובו המים רותחים, מעליו כלי נוסף שבו ממיסים את השוקולד. ("באן מרי" בגוגל)
15
מה זה כלי כפול
13
ציון 7
שלום רציתי לדעת אם שמנת מתוקה וחלב מרוכז מתוק זה אותו דבר אם לא הסבר בבקשה תודה
12
אבי מ. (מקצוענ/ית)
1/2 1 כפיות תמצית וניל טובה.
11
אבי שלום האם ניתן להחליף את הליקר בתמצית וניל?ואם כן מה הכמות תודה
9
מה זה אומר שוקולד עם 14% מוצקי קקאו האם זה באמת שוקולד או שוקולד לציפוי? או שאין קשר? תודה
7
שאתה כותב שמנת צמחית אתה מתכוון לקצפת צמחית, תודה.
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
להחליף שמנת מתוקה בצמחית וחמאה במרגרינה, לחמם בעדינות עד להמסה, לא להרתיח!
5
אני רוצה לנסות לעשות את זה פרווה, איך אני מחליפה את השמנת
4
אבי יצא מעדן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
תודה!!!
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להחליף חמאה במרגרינה.

יום הולדת שמח.
1
אבי שלום!
אני שף צעיר בן 12 ורציתי לדעת אם אפשר להחליף את החמאה במרגרינה אנא שלח לי תגובה עוד היום...»»

טרפלס שוקולד חלב

By Published: מאת אבי מ. 4.25 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 30 Ingredients: 450 גר' שוקולד חלב קצוץ1/2 כוס שמנת מתוקה60 גר' חמאה2 כפות ליקר טוב לבחירהאבקת קקאו טובה או אגוזים קצוצים לציפוי...... Directions:
ממיסים את השוקולד, השמנת וחמאה בכלי כפול (באן מרי) עד להמסה מושלמת, מסירים מהאש ומוסיפים את הליקר, מערבבים.מצננים ומעבירים למקפיא למשך 3 שעות להתקשות.נוטלים כמות של כף מהתערו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר