Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 05:32
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טרפלס קרמל

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8628   

טרפלס קרמל
32 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» ממתקים» צהריים - ערב או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים

1/3 כוס סוכר
2 כפות מים
2/3 כוס שמנת מתוקה
300 גר' שוקולד מריר טוב קצוץ
קקאו או אגוזים קצוצים דק לציפוי

דרך הכנה
  1. מחמממים את השמנת עד לסף רתיחה ומסירים מהאש, מניחים בצד.
  2. מערבבים את הסוכר והמים בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומערבבים עד להמסת הסוכר, ממשיכים לבשל על להבה בינונית ללא בחישה עד לקבלת קרמל בגוון חום בהיר.
  3. מסירים מהאש ומוסיפים מעט מהשמנת המתוקה, בזהירות זה מבעבע, מערבבים, מוסיפים את יתרת השמנת ומערבבים, אם יש עדיין גושים מחזירים לחימום קצר בערבוב עד לקבלת קרם חלק, מסירים מהאש.
  4. יוצקים את התערובת על השוקולד הקצוץ בקערה, מניחים כדקה ללא ערבוב, מערבבים עד להמסת השוקולד, מצננים ומעבירים למקרר לצינון מלא של 3 שעות.
  5. מניחים את אבקת הקקאו או האגוזים הקצוצים בצלחת שטוחה.
  6. מוציאים את קערה מהמקרר, נוטלים כמות של כף מהתערובת ויוצרים כדורים, מגלגלים באבקת הקקאו או אגוזים קצוצים ומניחים בצלחת הגשה.
  7. שומרים במקרר עד להגשה.
  8. ניתן לצקת את התערובת לתבניות סיליקון שקעים קטנים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
ראי בלוח המרות: ההתייחסות היא לכוס בנפח 240 מ"ל
3
כשאתה כותב כוס לאיזו מידה אתה מתכוון

טרפלס קרמל

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 32 Ingredients: 1/3 כוס סוכר2 כפות מים2/3 כוס שמנת מתוקה300 גר' שוקולד מריר טוב קצוץקקאו או אגוזים קצוצים דק לציפוי...... Directions:
מחמממים את השמנת עד לסף רתיחה ומסירים מהאש, מניחים בצד.מערבבים את הסוכר והמים בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומערבבים עד להמסת הסוכר, ממשיכים לבשל על להבה בינונית ללא בחישה ע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר