Pesto
תפריט
ג', 16 אוק 2018, 22:49
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי עוגת דבש

מרובעי עוגת דבש בציפוי שוקולד    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6164   

מרובעי עוגת דבש
24 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
1/2 כוס סוכר חום בהיר
100 גר' חמאה או מרגרינה רכה
2 ביצים
1 כוס דבש
1 כף גרידת קליפת לימון
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כוס מים חמים
1/2 2 כוסות קמח
1 כפית קינמון טחון
1/2 כפית ציפורן טחונה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס אגוזים או שקדים קצוצים
לציפוי:
200 גר' שוקולד מריר קצוץ
50 גר' חמאה או מרגרינה
שקדים מולבנים או אגוזים קלויים לקישוט
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית 22X33.
  2. מערבבים את הקמח, הקינמון, הציפורן והמלח לקערה ומניחים בצד.
  3. בקערה מקציפים את החמאה הרכה עם הסוכר לתערובת אוורירית, מוסיפים את הביצים, הדבש וגרידת קליפת הלימון, מקציפים עוד 30 שניות.
  4. ממיסים את אבקת הסודה לשתיה במים החמים, מוסיפים לתערובת החמאה המוקצפת לסירוגין עם תערובת הקמח, מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומערבבים.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים, מכניסים לאפיה של 35-40 דקות או עד לבדיקה עם קיסם שיוצא יבש.
  6. מוציאים ומצננים בתבנית על רשת.
  7. ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או בכלי כפול, מערבבים לתערובת אחידה ויוצקים על העוגה, מורחים שכבה אחידה בעזרת מרית ומניחים לצינון.
  8. חותכים למרובעים, מניחים שקד או אגוז על כל ריבוע.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
רציתי לקבל מרשם לעוגת דבש מאד מיוחד אני אחת שלא אוהבת עוגות דבש האם יש דבר כזה
מרובעי עוגת דבש By , 2005-09-29T09:09:45+03:00 מרובעי עוגת דבש מרובעי עוגת דבש בציפוי שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 24 Tags: none Ingredients: - 1/2 כוס סוכר חום בהיר100 גר' חמאה או מרגרינה רכה2 ביצים1 כוס דבש1 כף גרידת קליפת לימון1 כפית אבקת סודה לשתיה1 כוס מים חמים1/2 2 כוסות קמח1 כפית קינמון ט... Instructions: מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית 22X33.מערבבים את הקמח, הקינמון, הציפורן והמלח לקערה ומניחים בצד.בקערה מקציפים את החמאה הרכה עם הסוכר לתערובת אוורירית, מוסיפים את הביצים,...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר