Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:03
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפי לחם וגבינה

חטיפי לחם, גבינה וביצים לארוחה קלה או כמתאבן    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5776   

מאפי לחם וגבינה
12 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: לא צוין
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
12 פרוסות לחם
חמאה או מרגרינה
50 גר' גבינה צהובה מגורדת
50 גר' גבינת רוקפור מפוררת
2 ביצים טרופות
1/2 כוס שמנת מתוקה
2 כפות עירית קצוצה
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-200°, מכינים תבנית מאפינס 12 שקעים נמוכים או קעריות עמידות בחום.
  2. מסירים את הקרום הקשה מפרוסות הלחם, מורחים בחמאה או מרגרינה משני הצדדים ועל כל שטח הפרוסה ומניחים בתבנית שקעים, פרוסה בכל שקע, לוחצים מעט לקבלת מעין קערית.
  3. מערבבים בקערה את הגבינות, השמנת והביצים הטרופות, מוסיפים את העירית הקצוצה.
  4. מחלקים ויוצקים את התערובת לכל שקע על הלחם.
  5. מכניסים לאפיה של 15 דקות או עד להשחמה קלה של שולי הלחם.
  6. מוציאים ומגישים חם.
  7. לגיוון ניתן לצקת ביצה נוספת על התערובת בכל שקע (המאפה הקדמי בתמונה).
  8. ניתן למרוח כפית ממרח עגבניות מיובשות/טפנד זיתים בכל שקע על הלחם לפני יציקת תערובת הגבינות.
הערות
  1. ניתן להשתמש בכל גבינה צהובה לפי הטעם.
  2. ניתן להחליף את העירית בבצל ירוק.
  3. ניתן להוסיף לתערובת פטריות קצוצות או עגבניות מיובשות קצוצות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
טעים מאוד ופשוט להכנה, כמויות מדוייקות.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כל סוג לחם במרקם רך.
1
ניתן להשתמש בלחם שחור או 'חי'?

מאפי לחם וגבינה

By Published: חטיפי לחם, גבינה וביצים לארוחה קלה או כמתאבן מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 12 פרוסות לחם חמאה או מרגרינה50 גר' גבינה צהובה מגורדת50 גר' גבינת רוקפור מפוררת2 ביצים טרופות1/2 כוס שמנת מתוקה2 כפות עירית קצוצה ...... Directions:
מחממים את התנור ל-200°, מכינים תבנית מאפינס 12 שקעים נמוכים או קעריות עמידות בחום.מסירים את הקרום הקשה מפרוסות הלחם, מורחים בחמאה או מרגרינה משני הצדדים ועל כל שטח הפרוסה ומניחים בתבנ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר