Pesto
תפריט
ו', 21 ספט 2018, 13:50
110402 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבועי גנאש

ריבועי גנאש ופקאן סיני בטעם תפוז ובציפוי קקאו

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4089   

ריבועי גנאש
25 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» ממתקים» צהריים - ערב או קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

450 גר' שוקולד מריר טוב קצוץ
250 גר' שמנת מתוקה
50 גר' חמאה
2 כפות ליקר תפוזים טוב
50 גר' פקאנים סינים קצוצים דק
אבקת קקאו טובה לציפוי

דרך הכנה
  1. מרפדים תבנית 22X22 בניילון צמיד.
  2. מחממים את השמנת בסיר עד לפני רתיחה, מסירים מהאש.
  3. יוצקים את השמנת על השוקולד הקצוץ ומניחים כשתי דקות, מערבבים להמסת השוקולד (1).
  4. מוסיפים את החמאה והליקר ומערבבים להמסה מלאה, מוסיפים את הפקאנים הקצוצים ומערבבים (2).
  5. יוצקים לתבנית ומטלטלים קלות ליישור התערובת לגובה אחיד (3,4).
  6. מכניסים למקרר ל-12 שעות להתייצבות.
  7. מוציאים והופכים על מגש, מסירים את הניילון, מפזרים מעל את הקקאו (5).
  8. מחממים סכין במים חמים ומנגבים, חותכים לקוביות בגודל 5X5 ס"מ, טובלים את הסכין במים החמים ומנגבים בכל חיתוך, מניחים על צלחת הגשה ומאחסנים במקרר (6,7).
  9. מוציאים מהמקרר כ-10 דקות לפני ההגשה.
הערות
  • מומלץ להשתמש בשוקולד איכותי, 56% מוצקי קקאו ומעלה.
  • ניתן לבחור בכל ליקר לפי הטעם.
  • מומלץ להשתמש בקקאו "הולנדי" או מוצרט.
  • את ריבועי הגנאש ניתן להכין בתבניות במידות קרובות, מספר המנות לפי גודל התבנית.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
13
הכנתי, והתמכרתי, לא נתתי לאף אחד לטעום, רציתי את הכל לעצמי...
12
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הכוונה לשמנת להקצפה 38%.

בשמנת אין סוכר, גם לא בזאת לבישול.
11
אוקיי, תודה רבה. ועוד שאלה...שמנת מתוקה זאת השמנת להקצפה, או השמנת לבישול? כי בשמנת לבישול אין סוכר.
10
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא לפזר אבקת סוכר, פשוט לוותר.
9
האם ניתן במקום הקקאו לפזר משהו אחר, למשל אבקת סוכר? או לוותר לגמרי על הקקאו?
8
ציון 10
רק מלקרוא את המתכון, טעים לי בפה, עוד השבוע אני חייבת להכין..
7
יצא נפלא!

אמי מכורת השוקולד מודה לך באופן אישי...

תודה - נורית
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כל סוג אגוזים אחרים קלויים וקצוצים דק מאד, שקדים מסוכרים קצוצים דק, גרידת קליפת תפוז, פירורי חלבה.
5
אבי שלום

אני מעוניינת להכין מתכון זה ,ורציתי לדעת מה ניתן להוסיף חוץ מאגוזי פקאן סינים?

תודה...
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין בעיה, כתוב במפורש לאחסן במקרר ולהוציא 10 דקות לפני ההגשה.
3
אבי שלום, הייתי מאוד מעוניין להכין את המתכון, אבל לאכול אותו בבוקר.

האם זה אפשרי?
2
ציון 10
אני רוצה לשבח ולהודות לכל מי שבנה את האתר המקסים הזה,אני פשוט אוהבת.המתכונים מעולים התוכן ממש מעולה.תמשיכו ככה.
1
יאאאאאמי רצה להכין
ריבועי גנאש By , 2005-09-08T23:09:44+03:00 ריבועי גנאש

ריבועי גנאש ופקאן סיני בטעם תפוז ובציפוי קקאו

Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 25 Tags: none Ingredients: - 450 גר' שוקולד מריר טוב קצוץ 250 גר' שמנת מתוקה 50 גר' חמאה 2 כפות ליקר תפוזים טוב 50 גר' פקאנים סינים קצוצים דק אבקת קקאו טובה לציפוי... Instructions: מרפדים תבנית 22X22 בניילון צמיד. מחממים את השמנת בסיר עד לפני רתיחה, מסירים מהאש. יוצקים את השמנת על השוקולד הקצוץ ומניחים כשתי דקות, מערבבים להמסת השו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר