Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 02:58
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת קקאו במיקרוגל

עוגת שוקולד מהירה, נא לקרוא את ההערות מטה לפני תחילת ההכנה     

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8552   

עוגת קקאו במיקרוגל
12 מנות
מיקרוגל
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 8.7
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
200 גר' חמאה או מרגרינה
1/2 1 כוסות סוכר
4 כפות קקאו
1/2 1 כפיות אבקת אפיה
1/4 1 כוסות קמח
1 כף ברנדי או ליקר
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס חלב
3 ביצים מס' 2
דרך הכנה
  1. לנפות את הקמח, אבקת האפיה והקקאו לקערה, להוסיף את הסוכר ולערבב.
  2. לערבב את החמאה, הביצים, החלב והברנדי בקערה נוספת.
  3. מערבבים את כל החומרים בקערה לתערובת אחידה, לא להגזים בערבוב.
  4. יוצקים לתבנית 24 מתאימה למיקרוגל מרופדת בנייר אפיה משומן.
  5. מפעילים ל-6 דקות, מוציאים ומניחים לצינון של 5 דקות בתבנית.
  6. מניחים צלחת הגשה על התבנית והופכים, מסירים את נייר האפיה ומניחים לצינון מלא.
הערות
  • ניתן להמיר את החמאה ב-1 כוס שמן.
  • זמן האפיה משתנה בהתאם לעוצמת המיקרוגל.
  • אין לאפות יתר על המידה, העוגה מתייצבת בצינון בתבנית, יש להפסיק את האפיה ברגע שהעוגה מגיעה לנפח המקסימלי ולהניח להתייצבות מחוץ לתנור.
  • אפיית יתר תגרום לקבלת עוגה במרקם צמיגי.
  • ניתן לאפות בכל תבנית מתאימה לשימוש במיקרוגל - עגולה, מרובעת או חלולה (בתמונה) ותבניות סיליקון עמידות במיקרוגל, התבנית חייבת להיות עמוקה מספיק בכדי להכיל את התערובת כדי 2/3 מעומקה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ראובן מ. (עורך)
רשום בהערות. כנראה אפית יתר.
4
ציון 9
עוגה טובה..יצאה קצת יבשה למה?
3
ציון 7
זה לא זה. הטעם לא משהו- מרגיש מלאכותי.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, עוצמת המיקרוגל שונה וכך זמני האפיה, תאפי מעט מעט יותר זמן, חצי דקה עד דקה.

מתכוני מיקרוגל נוספים בקרוב.

עוגת קקאו במיקרוגל

By Published: עוגת שוקולד מהירה, נא לקרוא את ההערות מטה לפני תחילת ההכנה  מאת אבי מ. 4.35 כוכבים מתוך 5 3 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 200 גר' חמאה או מרגרינה1/2 1 כוסות סוכר4 כפות קקאו1/2 1 כפיות אבקת אפיה1/4 1 כוסות קמח1 כף ברנדי או ליקר1 כפית תמצית וניל1/4 כוס חלב3 ביצים מס' 2 ...... Directions:
לנפות את הקמח, אבקת האפיה והקקאו לקערה, להוסיף את הסוכר ולערבב.לערבב את החמאה, הביצים, החלב והברנדי בקערה נוספת.מערבבים את כל החומרים בקערה לתערובת אחידה, לא להגזים בערבוב....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר