Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:46
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרוסטיני אבוקדו וגבינת עיזים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4926   

קרוסטיני אבוקדו וגבינת עיזים
15 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
 
מרכיבים

1 באגט
3 כפות שמן זית
1 אבוקדו בשל
1 כף מיץ לימון
250 גר' גבינת עיזים
50 גר' גבינה בולגרית או פטה מפוררת
1/2 כפית אבקת שום
מלח לפי הטעם
מעט פלפל שחור גרוס
1 כף טימין טרי קצוץ
מעט עירית קצוצה

דרך הכנה
  1. פורסים את הבאגט לפרוסות אלכסוניות דקות, מורחים בשמן זית, מניחים את הפרוסות על רשת בתבנית תנור ואופים בתנור שחומם מראש ל-180° עד להשחמה קלה, הופכים להשחמה של הצד השני, מוציאים ומצננים.
  2. מקלפים את האבוקדו ומגלענים, חותכים לקוביות ומניחים בקערה, מזלפים מעל את מיץ הלימון ומועכים מעט בעזרת מזלג למחית גסה.
  3. מוסיפים את גבינת העיזים, הגבינה הבולגרית והתבלינים ומועכים למחית אחידה, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
  4. מורחים על הפרוסות, מקשטים במעט עירית קצוצה ומגישים. 

גיוונים: תוספות כמו מעט זיתים שחורים מגולענים וקצוצים דק, עגבניות מיובשות, אגוזי פקאן קלויים וקצוצים דק, שבבי פלפל חריף וכו'.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
מוצלח. לדעתי צריך פחות גבינה ויותר אבוקדו, כי הגבינות הן מאוד דומיננטיות ומלוחות.

קרוסטיני אבוקדו וגבינת עיזים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 15 Ingredients: 1 באגט3 כפות שמן זית1 אבוקדו בשל1 כף מיץ לימון250 גר' גבינת עיזים50 גר' גבינה בולגרית או פטה מפוררת1/2 כפית אבקת שוםמלח לפי הטעםמעט פלפל שחור גרוס...... Directions:
פורסים את הבאגט לפרוסות אלכסוניות דקות, מורחים בשמן זית, מניחים את הפרוסות על רשת בתבנית תנור ואופים בתנור שחומם מראש ל-180° עד להשחמה קלה, הופכים להשחמה של הצד השני, מוציאים ומצננים....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר