Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 17:50
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרובית ברוטב חמוץ מתוק

פרחי כרובית, פלפל ובצל ברוטב חמוץ מתוק    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8332   

כרובית ברוטב חמוץ מתוק
6 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» תוספות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
500 גר' פרחי כרובית
2 כפות שמן
1 בצל בינוני חצוי ופרוס
1 פלפל אדום קטן חצוי ופרוס
1 גבעול סלרי פרוס
2 שיני שום קצוצות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כוס מרק עוף
1 כפית מלח
קורט פתיתי פלפל חריף יבש
1 כף רוטב סויה
1 כף חומץ
1 כף סוכר
1 כף קורנפלור
דרך הכנה
  1. מפרידים את פרחי הכרובית לפרחים קטנים, מרתיחים מים עם מעט מלח ומבשלים עד להתרככות קלה, הכרובית צריכה להיות פריכה מעט, מסננים ומניחים בצד.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה בלבד, מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה.
  3. מוסיפים את הירקות פרט לכרובית ומטגנים עד להשחמה והתרככות קלה, מוסיפים 3/4 כוס מרק, את התבלינים, הסויה,החומץ והסוכר ומבשלים עוד 2 דקות, מוסיפים את הכרובית ומערבבים.
  4. מערבבים את הקורנפלור עם 1/4 כוס המרק הקר הנותרת, מוסיפים בבחישה למחבת, מביאים לרתיחה ולהסמכה ומסירים מהאש.
  5. מפזרים מעל מעט בצל ירוק פרוס ומגישים מייד בתוספת אורז.
הערות
  • ניתן להמיר את המרק והקורנפלור ב- 1 כוס חלב (קרם) קוקוס.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
הכנתי את הכרובית לכבוד שבת הילדים אהבו מאוד טעים ובריא . ישר כוח
1
נשמע מעניין ינוסה בקרוב
כרובית ברוטב חמוץ מתוק By , 2005-08-29T10:08:53+03:00 כרובית ברוטב חמוץ מתוק פרחי כרובית, פלפל ובצל ברוטב חמוץ מתוק Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 500 גר' פרחי כרובית2 כפות שמן1 בצל בינוני חצוי ופרוס1 פלפל אדום קטן חצוי ופרוס1 גבעול סלרי פרוס 2 שיני שום קצוצות2 כפות פטרוזיליה קצוצה1 כוס מרק עוף1 כפ... Instructions: מפרידים את פרחי הכרובית לפרחים קטנים, מרתיחים מים עם מעט מלח ומבשלים עד להתרככות קלה, הכרובית צריכה להיות פריכה מעט, מסננים ומניחים בצד.מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל ומט...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר