Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 21:37
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת שמרים בתבנית חלולה

עוגת שמרים במלית קקאו, הבבקה המסורתית.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9715   

עוגת שמרים בתבנית חלולה
12 מנות
אפיה
עתיר קלוריות
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» עוגות» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
1 כוס חלב
4 כוסות קמח
25 גר' שמרים טריים או 1  כף שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר     
1/8 כפית מלח
100 גר' חמאה רכה
4 ביצים

למלית:
100 גר' חמאה רכה
4 כפות קקאו
1/2 1 כוסות סוכר
דרך הכנה
  1. מחממים את החלב עד לפני רתיחה. מצננים. מערבבים את כל המצרכים היבשים בקערת המיקסר ומוסיפים את החמאה והביצים.
  2. מוסיפים את החלב וממשיכים לערבל עד קבלת בצק לא דביק הנפרד מדפנות הקערה. משהים לתפיחה של כחצי שעה.
  3. לשים שנית ומשהים לתפיחה של עוד חצי שעה.
  4. מערבבים את מצרכי המלית, מרדדים לעלה מלבני בעובי 1/2 ס"מ, מורחים את המלית על העלה ומגלגלים לגלילה, מכניסים קצה אחד של הגלילה בקצה השני ומניחים בתבנית 26 חלולה משומנת.
  5. מתפיחים עד להכפלת הנפח ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-40-30 דקות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
10
ראובן מ. (עורך)
דביק זה אומר לרוב יותר מדי נוזלים בהתחלת הערבוב, ולעתים זה יהיה מאוחר להוסיף עוד קמח.
לעתים נותנים...»»
9
שלקה (מקצוענ/ית)
גם לי יצא נורא דביק כמה שלא הוספתי קמח...
מה עושים?
8
ראובן מ. (עורך)
ראי בלוח ההמרות. לגבי מלית, יש לבדוק את ממרחי החלבה הקיימים או להכין מלית חלבה ביתיית עם טחינה ודבש.
7
האם אתה משתמש בכוסות מדידה בינלאומיות? האם כוס קמח אצלך=140 גר'?
ובנוסף.. מחפשת מלית חלבה לבבקה. שתהיה מדהימה ולא חנק...
6
הבצק יוצא לי דביק מאוד, ואני צריכה להוסיף די הרבה קמח (אני משתמשת באותו גודל של כוס כדי למדוד את החלב...»»
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
Certainly.
3
hi avi
can i use poppy seeds filling instead of coco in this recepie?
meigibbs
עוגת שמרים בתבנית חלולה By , 2005-03-29T01:41:33+02:00 עוגת שמרים בתבנית חלולה עוגת שמרים במלית קקאו, הבבקה המסורתית. Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 1 כוס חלב 4 כוסות קמח25 גר' שמרים טריים או 1  כף שמרים יבשים3/4 כוס סוכר      1/8 כפית מלח100 גר' חמאה רכה4 ביצים... Instructions: מחממים את החלב עד לפני רתיחה. מצננים. מערבבים את כל המצרכים היבשים בקערת המיקסר ומוסיפים את החמאה והביצים. מוסיפים את החלב וממשיכים לערבל עד קבלת בצק לא דביק הנפרד מדפנות ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר