Pesto
תפריט
ו', 21 ספט 2018, 13:49
110402 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת שוקולד מעולה

עוגת שוקולד לא גבוהה, למכורים לשוקולד.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8369   

עוגת שוקולד מעולה
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

370 גר'  שוקולד מריר קצוץ
150 מיל' מים
170 גר' סוכר
250 גר' חמאה חתוכה לקוביות
6 ביצים

דרך הכנה
  1. משמנים תבנית 24, מניחים נייר אפיה בתחתית.
  2. מחממים את התנור ל-˚175.
  3. מחממים בסיר את המים עם מחצית כמות הסוכר עד להמסת הסוכר.
  4. יוצקים את המים על השוקולד ומערבבים עד להמסה, מוסיפים את קוביות החמאה ומערבבים להמסה, מניחים לצינון עד לפושר.
  5. מקציפים את הביצים עם יתרת הסוכר עד לקציפה בהירה אבל רכה, לא להקציף מעבר להכפלת הנפח, לא יותר מכך!
  6. מקפלים את השוקולד (לשים לב שהשוקולד מקסימום חמים) לתערובת הביצים ויוצקים לתבנית.
  7. אופים כ-40 דקות או עד שקרום העוגה מתקשה מעט, מוציאים ומצננים לחלוטין על רשת.
  8. מכסים ומעבירים לקרור במקרר לשעתיים לפחות, רצוי ללילה.
  9. חותכים ומגישים בטמפרטורת החדר בלווית קצפת ו/או גלדת וניל.
הערות
מתכון של מייסטר-קונדיטור בו פריברג.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
11
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר אבל אין צורך כי זה לא יוסיף דבר.
10
שלום לכולם!
האם אפשר להמיר את המים בחלב בתודה מראש
9
ציון 10
עוגה נהדרת, עשירה ונימוחה בפה, אהבנו אותה כולנו.
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להחליף במרגרינה, כמובן שהטעם יפגם מעט.
7
האם העוגה תצא טובה אם אחליף את החמאה במרגרינה או שהיא תאבד את טעמה?
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ציון 10
יופי, תמשיכי לאפות בכיף, העוגה אכן מעולה.
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, בלי קמח.
3
מה בלי קמח?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
תוקן, תודה.
1
שלום רב,
במצרכים מופיע 250 גרם חמאה. באופן ההכנה לא רשום מתי מוסיפים את החמאה!!!???
תודה
עוגת שוקולד מעולה By , 2005-08-03T09:08:24+03:00 עוגת שוקולד מעולה עוגת שוקולד לא גבוהה, למכורים לשוקולד. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 370 גר'  שוקולד מריר קצוץ 150 מיל' מים 170 גר' סוכר 250 גר' חמאה חתוכה לקוביות 6 ביצים... Instructions: משמנים תבנית 24, מניחים נייר אפיה בתחתית. מחממים את התנור ל-˚175. מחממים בסיר את המים עם מחצית כמות הסוכר עד להמסת הסוכר. יוצקים את המים על...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר