עוד על חלקי בשר בקר ושימושים

" /> עוד על חלקי בשר בקר ושימושים

" />
Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 19:03
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חלקי בשר ושימושים

עוד על חלקי בשר בקר ושימושים

   

מאת: אבי מ. ::: 11643 קריאות   

 
1 ורד הצלע - לסטקים, רוסטביף. 
2 צלעות - לצלי, לבישול איטי, לטחינה.
3 חזה - למרק, צלי, צלי צנור, לכבישה.
4 כתף מרכזית - לטחינה, לצלי, צלי תנור.
5 צלי כתף - צלי, בישול ברוטב.
6 פילה מדומה - צלי, בישול ברוטב.
8 שריר הזרוע - למרק, חמין, אוסובוקו, לצלי.
9 קשתית - למרק, לבישול איטי, אסאדו, לצלי.
10 צוואר - לטחינה, מרק, לצלי.
11 סינתה - לסטיקים, לרוסטביף.
12 פילה - לסטקים, רוסטביף, סטיק טרטר.
13 שייטל - לשיפודים, סטיקים, רוסטביף.
14 אווזית - לטחינה, לצלי.
15 צ'אק - לצלי.
16 כף - לצלי, סטיקים, שניצלים.
17 פלדה - לטחינה, למילוי, לצלי.
18 שריר אחורי - למרק, לבישול איטי, לצלי.
19 ויסבראטן - לצלי בתנור.

עוד על חלקי בשר בקר ושימושים

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ברנדי (במטבח)
מה ההבדל בין בשר בקר לבשר עגל וכיצד כדאי לבשל רולדת עגל?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אנטרקוט הא Rib-Eye Steak או FORE RIB.

Strip Loin זה סינטה.
1
כיצד קוראים לאנטריקוט באנגלית? האם זה Sriplion?

פורים שמח,
יונתן
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר