עוד על חלקי בשר בקר ומיקום החלקים" /> עוד על חלקי בשר בקר ומיקום החלקים" />
Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 03:29
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חלקי בשר ושימושים

את חלקי הבשר ניתן להשיג כבשר טרי או קפוא

עוד על חלקי בשר בקר ומיקום החלקים    

מאת: אבי מ. ::: 14875 קריאות   

 
מספר 1 ורד הצלע (אנטריקוט) - לסטייק, צלי קצר וארוך, רוסטביף, צליה קצרה.
מספר 2  צלעות (אונטר-ריב) - לבישול ארוך, קדירה, טחינה.
מספר 3  חזה (ברוסט, Brisket) - לבישול ארוך מאוד כגון חמין.
מספר 4  כתף מרכזי (Shoulder) - לתבשיל ארוך, קדירה, מרקים, גולש, טחינה.
מספר 5 צלי כתף (Top-Rump) - לצלי בגוש או לתבשילי קדירה אחרים. (מכיל ג'לטין*)
מספר 6  פילה מדומה (פאלש פילה, Blade) - לבישול ארוך, בקדירה. (מכיל ג'לטין*)
מספר 7 מכסה הצלע - לטחינה.
מספר 8 

שריר הזרוע (קצ'לקה, Shank) לבישול ארוך. )מכיל ג'לטין)

מספר 9  קשתית (שפונדרה, Thin Rib)  לבישול ארוך או לצליה ארוכה על האש (אסאדו).
מספר 10

צוואר (Neck) - לנזיד, למרק, לטחינה.

מספר 11

סינטה (מותן, Sirloin) - לרוסטביף, לסטייקים.

מספר 12

פילה - לסטייקים, לרוסטביף.

מספר 13

שייטל (כנף העוקץ, Rump) - לשניצל וינאי, לסטייקים במחבת, לרוסטביף.

מספר 14 אווזית (קאצ`קה) - לנזיד, לצלי קדירה, לטחינה.
מספר 15

צ`אק (ירכה, Silverside) - לצלי קדירה.

מספר 16

כף (נוס) - לסטייקים, לאסקלופים, לצלי.

מספר 17

פלדה (כסליים, Flank) - לנזיד, לטחינה, לרולדה.

מספר 18

שריר אחורי (פולי, Shank) - לנזיד, למרק, לבישול איטי.

מספר 19

ויסבראטן (ראש ירכה) - לצלי קדירה.

* הג'לטין אינו שומן, הוא מוסיף רכות לבשר וחלקו נמס בבישול.

עוד על חלקי בשר בקר ומיקום החלקים

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
17
אני מעוניינת להכין לערב חג גוש של בשר כבש
האם אתה יכול לתת לי איזה חלק אני אמורה לקנות
16
האם אפשר לטחון חזה [מספר 3]?
15
ראובן מ. (עורך)
חפש רוסטביף או צלי במתכונים
14
הי אבי האם אפשר לקבל מרשם לבישול או לתנור לסינטה תודה
13
אבי מ. (מקצוענ/ית)
צודקת בהחלט, מאחורי כל מבצע מסתתר משהו, בד"כ זאת איכות נחותה.
12
היי אבי: למדתי את הלקח: ראשית:לא להתפתות למבצעים בסופר השכונתי ולהתמיד לקנות אצל הקצב הקבוע, שנית: לא...»»
11
אבי מ. (מקצוענ/ית)
צלי כתף או צוואר, זה גם הבשר המועדף למתכון שהכנת מטה.
10
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הטעות היא בצורת הבישול, בשר צלי מבשלים במעט נוזלים, בבישול ארוך בתנור או בבישול רגיל על להבה נמוכה על...»»
9
ציון 10
ושוב אני... איזה בשר מתאים למרק תימני?מודה לך מראש על תשובותיך ומנצלת הזדמנות זו להחמיא על האתר הנהדר והמקצועי !
8
ציון 10
בישלתי נתחי בשר בקר חזה כמרק. תיבלתי באבקת מרק, חוויג' ומעט כמון, הוספתי זר פטרוזיליה ובישלתי על הגז...»»
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הכל כתוב למעלה, כל חלק בשר שטוב לרוסטביף טוב לתנור.
6
אבקש לדעת באיזה חלק הכי טוב לבשל בתנור ואם אפשר מרשם לבשר צלוי בתנור בתודה מראש תמי
5
אני מחפשת מתכונים דלי חלבון. בנוסף מישהו יודע מה פחמימות מורכבות?
3
לכל החברים שלום רב !
הכתבה מעניינת מאוד. חבל לחסרה האופציה לשמור במועדפים. חג שמח לכולכם !
2
תודה על הכתבה מעניינת. רצוי להתפיס ולהישתמש בזמן קנייה. חסר אפשרות התפסה.
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר
1995-2017 by ACT Ltd © טל: Tel: 03-7412416 || פקס: Fax: 1533-7412416
Site design and structure ©Reuven Mansharoff